Az én időm-értem

Szerző: dekorfonal Közzétéve:

“Nem tudok pihenni! Soha nincs időm semmire! Felrobbanok olyan ideges vagyok!”

Ha számodra is ismerősen hangzanak a fenti mondatok, tudd, nem vagy egyedül. Sőt! Legtöbbünknek ugyan ezek a problémái, csak maximum nem meri bevallani magának. Őszinte leszek, vállalkozóként SEM könnyebb az élet mint alkalmazottként, persze, de te otthon vagy egész nap, simán megcsinálod a házimunkát is közben.

Gondolják ezt sokan, hozzáteszem TÉVESEN, tudom, mert voltam mindkét oldalon. Nem fér bele, hogy egy egész napot kivegyél szabadságra és azt csináld amit csak szeretnél, ez természetes, hiszen ezek száma is véges.

Éppen ez hívta életre “Az én időm- értem” boxot, amiben csupa olyan dolog van, amivel akár napi 10 percet is ki tudsz szakítani a mókuskerékből, amig tartasz egy mikroszünetet, de ha megteheted, hogy elcsensz egy fél napot, vagy pár órát amit csak magadra, ÖNMAGADÉRT teszel, akkor arra is kiváló lehetőség.

Egyenként is mind-mind kiváló lehetőség arra, hogy minőségi időt tölts ÖNMAGADDAL, de együttesen még inkább felerősítik egymás hatását.

Gyújtsd meg a gyertyát, készítsd el a kávét/teát, ha úgy érzed feszítettebbek a napjaid mint általában, kezdd Hello kudarc stresszkezelő munkafüzetével a “munkát”, a munkát ÉRTED. Kiváló kiegészítése ha a doTerra olaját még pluszban használod a kapott ismertető alapján.

Miután pedig már mindent rózsaszínben látsz, fogj hozzá a sütéshez, ha TE is úgy vagy vele mint én, hogy kikapcsol ha a konyhában tevékenykedsz, akkor remek és pofon egyszerű recept ajánlót is találsz a dobozban. Amíg pedig sül a sütemény nekiállhatsz megkoronázni a napod, készítsd el a falidíszt, ami mindig emlékeztetni fog arra, hogy milyen jó is volt amikor tettél ÖNMAGADÉRT.

Bízom benne, hogy NEKED is olyan élményeket fog adni ez a doboz amilyeneket NEKEM adott már pusztán azzal is, hogy ezek a fantasztikus emberek MELLÉNK álltak a termékeikkel.

Tegyünk együtt egy jobb ÉN-ért!

Roberta


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük