Bemutatkozás

Szerző: dekorfonal Közzétéve:

Józsa Roberta vagyok, két gyermek,és a Dekorfonal valamint a www.grafikusanya.hu édesanyja. 10 évnyi családi vállalkozásoknál eltöltött munka után úgy döntöttem ideje a saját álmaimat megvalósítani. Kezdő grafikusként, illetve kézművesként most már maximálisan a kreativitásomnak élhetek.

Lassan két éve, hogy egyedi babaszoba, illetve lakásdekorációkat, horgolt táskákat készítek, melyeket szeretnék minél több helyre eljuttatni. Termékeim széles spektrumon mozognak, így mindenki megtalálja a kedvére valót legyen szó babaköszöntőről, születésnapról vagy akár nászajándékról. Igyekszem folyamatosan készletet tartani, vagy új rendelés esetén rövid határidővel dolgozni, hiszen ki szeretne heteket várni egy új táskára?!

Időm másik felében grafikusként szeretném segíteni a házasulandó párokat, az induló vállalkozásokat, de szívesen dolgozok együtt hosszú távon is. Jelenleg- korábbi tapasztalataimból kifolyólag- inkább a nyomtatásra szánt anyagok tervezése áll hozzám közelebb, mivel volt szerencsém a gyártási oldalon részt venni éveken keresztül. Itt “fertőződtem meg”- a szó legjobb értelmében a nyomdaiparral amit azóta sem tudok elengedi, csak most már a tervező oldalt is átlátom.

Ha ruha, cipő, baba boltod van, esetleg a zero waste berkeiben mozogsz ahol szívesen látnád kézműves termékeimet, vagy grafikai tervezésre van szükséged, keress bizalommal. Legjobb tudásom szerint a segítségedre leszek.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük